sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Valkoinen on pelottava väri

Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava väri Valkoinen on pelottava



Dario Argento - lintu jolla on läpinäkyvät sulat.. Kuinka pelottavaa on valkoinen ja läpinäkyvä tila. sisar hento karvainen.


  ja tietysti hyvin voivien valkoisiin pukeutuvien bättre folkin golfin peluu, purjehdus ja muut murhat... Funny games, alkuperäinen, vuodelta 1997. Ja trailerin silmänisku katsojalle! Valkoinen on myös haamujen, aaveiden ja ei-materian kalvakka väri.. Huvittavaa kyllä, omistan Ringu-elokuvat videokasetteina ;) Kirjoittajan kammo, writer' s block, valkoisen arki kammo, tabula rasa, puhtaalta pöydältä? Kuten Marilyn Mansonkin skifi-kautenaan Mechanical animals albumin myötä.
Valkoinen on pelottava väri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti